Lucinda Riley – Italialainen tyttö

Poimin lentomatkalle lukemiseksi Lucinda Rileyn romaanin Italialainen tyttö. Kirja kertoo napolilaistytön kasvusta oopperalavojen säkenöiväksi tähdeksi sekä palavasta rakkaudesta. Kirjassa on itse asiassa monta toisiinsa kietoutunutta suhdetarinaa. Rileymaisesti kirjassa on yli 600 sivua, joten luettavaa riitti sekä meno- että paluumatkalle.
Tarina sijoittuu musiikin ja oopperan maailmaan. Alkuperäinen teos on Rileyn varhaista tuotantoa ja ilmestyi vuonna 1996 nimellä Aria. Uudistettuna kirja tarjottiin lukijoille uudella nimellä vuonna 2014. Juoni on sen verran koukuttava, että millään en meinannut malttaa jättää lukemista paluulennolle. Rileyn kirjat ovat monisäikeisiä kudelmia, joiden äärellä ainakin minä viihdyn vallan mainiosti. Kun uppoutuu kirjaan lentomatkalla niin ei tarvitse käyttää niin paljon voimia ilmassa pysymisen varmistamiseen.
…ja pastat tarjosi reissun jälkeen Stadin paras pastabaari Goose.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s