Huoltojoukot

Kuluneella viikolla erilaiset huoltojoukot ovat pitäneet meitä lomamielellä. Vieraita odotellessa havahduimme siihen, että lietekaivo on täyttynyt viimeistä putkea myöten. Pikainen tyhjennyspyyntö lähti jätehuoltoon. Jännityksellä odotimme tyhjentäjiä. Vaihtoehdoksi siivosin ulkohuussin helpotusta tuomaan. Tyhjennys ehti onneksi ennen vieraita.

Päivää ennen vieraiden saapumista päätti toinen automme lähteä vähän rentoutumaan. Moottori kävi kuumana kaikesta tavaran roudauksesta ja hinausauto nouti oikuttelevan ranskattaremme. Milläs sitten vieraat noudetaan junalta? Kaksipaikkaisella kesäautolla ei ole maailman näppärintä ryhtyä kuljetuspuuhiin. No, ei muuta kuin systeri autoineen apuun. Paluukuljetukseen lainattiin veljenpojan wunderbaumille tuoksuva nuoriso-Volvo. Hyvin oli tilaa ja junalle ehdittiin.

Ruohonleikkuri nikotteli ja veimme sen huoltoon. Systerin leikkurilla siistimme pihan huoltoa odotellessa. Vaan huollostapa soitettiin, että aika monta kallista osaa on koneessa mutkalla. No, ei muuta kuin uuden ostoon. Ja milläpä sitten kuljetetaan vanhat ja uudet leikkurit, kun ranskatar on edelleen hermolomalla? Veljen lava-auto lainattiin tähän puuhaan.

Vielä odotellaan ilmalämpöpumpun huoltajaa, jonka piti saapua tällä viikolla. Ehkäpä hänellä riittää muitakin hommia, kun ei ole kuulunut mitään eikä ole vastannut yhteydenottoihini. Eiköhän tässä kuitenkin ole ollut riittävästi huoltojoukkoja yhdelle viikolle. Jatketaan huoltohommia ensi viikolla.

2 kommenttia artikkeliin ”Huoltojoukot

 1. Kati 21.9.2022 / 13:35

  Jopas on yhteen viikkoon riittänyt tapahtumaa ja korjattavaa! Autot valitettavasti välillä temppuilevat, onneksi hinauspalvelun saa paikan päälle nopeasti kaikkina vuorokauden aikoina. Hyvä että teillä oli tukiverkosto apuna, toivotaan että loppu vuosi menee helpommin.
  https://www.mikkelin-hinauskuljetus.fi/palvelut

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 21.9.2022 / 18:15

   Olimme enemmän kuin onnellisia hinauspalvelusta. Kolmannella kerralla kun hinaaja tuli hän yritti keventää tunnelmaa kertomalla, että karttaohjelma jo kysyi lsitetaanko kohde suosikkeihisi kun käyt tässä osoitteessa usein.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s