Purnun kesänäyttely 2022

Purnun kesänäyttely 2022 Orivedellä on tänä vuonna täysi napakymppi suoritus. Siihen kun lisätään maailman paras savusauna ja kahvion suussa sulava porkkanakakku niin ollaan jo lähellä paratiisin portteja.
Tänä vuonna ei tarvitse nostaa ketään näyttelyn taiteilijaa ohitse muiden. Erilaisista teoksista muodostuu tasapainoinen, valoisa ja onnellinen kokonaisuus. Palapelin palat löytävät toisensa. Minun mielestäni nyt on luotu ehkä kaikkien aikojen puhuttelevin Purnun kesänäyttely.
Tänä vuonna jaksoin ihastella jopa videot läpi alusta loppuun asti. Niitä ei ollut liikaa, eivätkä ne olleet liian pitkiä.
Ripustukset olivat viimeisen päälle kohdallaan.
Minua ilahdutti usean taiteilijan käyttämä kierrätysmateriaali.
Jopa Tukiaisen taideriiheen oli löydetty uutta twistiä.
Yhden hämmentävän riemukkaan taidekokemuksen haluan jakaa kanssasi. Olin päättänyt jo ennen Purnuun menoa jakaa taidehallien tutkimisen kahteen osaan eli ennen savusaunaa osa ja saunan jälkeen loput. Paviljonki kolmosen ovelta näin kaukaa katsottuna epämääräisen roskaläjän siivousvälineineen. Tuumasin siellä olevan siivouksen meneillään ja päätin palata asiaan saunan jälkeen.
Palatessani hallille näytti siellä siivous jatkuvan edelleen, mutta työnnyin roskakasan ohitse sisälle. Voi pyhä jysäys, mikä nerokas varjotaidekokoelma siellä odotti! En voi käsittää, että joku on onnistunut luomaan yhdestä tavarakasasta kolmeen eri suuntaan heijastettavan varjokuvan.
Anni Laukka mokoma, naurat varmaan partaasi, kun näet minunlaisiani pällistelijöitä tutkimassa romukasojasi. Olipa raikas kokemus tulla yllätetyksi tällä tavalla.

Onnittelut näyttelyn järjestäjät Eerika Malkki ja Jari Granholm huippuonnistuneesta kesätaidenäyttelystä!
Savusauna oli taas lempeästi lämmin ja…
…paakkelsit mainiot.
Purnun parkkipaikalta starttasi yksi onnellinen kesänäyttelyvieras. Kausilipulla tämä onni jatkuu vielä useamman kerran. Katsotaan, tulenko uudelleen yllätetyksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s