Parvekkeet kesäkäyttöön

Muutimme uuteen kaupunkikotiimme marraskuussa. Ensimmäinen joulu on siellä siis jo vietetty. Ensimmäinen parvekekesä on kuitenkin vielä kokematta. Pääsiäiseksi sain parvekkeelle muuton jäljiltä jääneet pahimmat tavarakasat selätettyä. Ompelijamme sai valmiiksi uudet päälliset parvekekalusteisiin.
Nyt on niin lämmintä, että parvekkeilla tarkenee istuskella. Pääsiäiskukat ovat vaihtuneet kesäorvokkeihin.
Ja totta juu, meillä on kaksi parveketta.
Isompi parveke on ollut jo jonkin aikaa käytössä.
Pienemmälle parvekkeelle on nyt vihdoin saatu asennettua sen tärkein sisustuselementti, riippumatto. Mies on mittaillut moneen kertaan sopivaa sijoittelukulmaa. Uutta kotia etsittäessä tarkistettiin jo näyttövaiheessa, että parveke on riittävän iso riippumatolle. Siellä se nyt on!
Parvekkeelle mahtuu myös pieni pöytä tuoleineen.
Siellä voi tehdä myös pieniä kodin puhdetöitä. Varsinainen miesluola! Ehkä mielelläni lisäisin sinne ripauksen parveke-estetiikkaa, mutta neuvottelut ovat kesken. Toiminnallisuus ennen kaikkea, se on toistaiseksi pikkuparvekkeen pääfunktio.
PS. Kun kirjoittelin postausta blogiini parvekkeella, niin ihmettelin miten voi kuulua kavioiden kopse. Tällaistakin voi nähdä meidän 6.kerroksen parvekkeelta, panimohevoset liikkeellä, kesän merkki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s