Liquid

Helsinki tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia tutustua erilaisiin taidetapahtumiin. Teatterimuseossa tammikuussa aloittanut ensimmäinen residenssitaiteilija koreografi Favela Vera Ortiz yhdessä tanssija Lara Mullerin kanssa toivotti yleisön tervetulleksi katsomaan avoimia harjoituksia. Työn alla oli 27.3 ensi-iltansa saava tanssiteos Liquid. Teoksen äärimmäisen kauniin musiikin on säveltänyt espanjalainen Jose A. Luque-Osuna.
Oli huikea seurata parivaljakon työskentelyä projektin äärellä. Sveitsiläisen tanssijan klassisen baletin tausta näkyi hänen upeassa kehon hallinnassaan ja ilmeikkäässä tanssissaan. Intouduimme seuraamaan harjoittelua pitkän tovin. Parivaljakko työstää keväälle myös muita teoksia esim.taidegallerioihin. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan, mitä tuleman pitää.
Museokortilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s