Hytti nro 6

Rosa Liksomin Finlandia-palkinnolla palkittu romaani Hytti nro 6 sai elokuvaensi-iltansa vuoden 2021 lopulla. Matkustaminen idän suuntaan on jumissa sattuneista syistä. Turvallisempaa on hypätä elokuvan mukana Moskova – Murmansk junan tunnelmiin. Minä rakastan junamatkailua ja siksipä viihdyin mainiosti hytissä numero kuusi Lauran ja Ljohan seurassa. Hersyvä huumori ja sopiva elämäntuska saivat romanttisen lisämausteen junan kolkottaessa eteenpäin. Ihanan hienovarainen elokuva, joka on palkittu ansioistaan Cannesin elokuvajuhlilla. Suosittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s