Teoston 16 naistenpäivän artistia

Teosto nosti Naistenpäivän kunniaksi esille 16 Suomessa vaikuttavaa naisartistia, joista haluat tietää juuri nyt. Mukana ystävämme, loistava taiteilija Natalia Castrillon. Listaa varten vinkkejä on koottu Music FinlandiltaSuomen MusiikkikustantajiltaSuomen Musiikintekijöiltä ja Suomen Säveltäjiltä.

Kolumbialainen Natalia Castrillón on harpisti, laulaja ja säveltäjä, joka on juurtunut Helsinkiin opiskeltuaan ja valmistuttuaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Nordic Master in Global Music -ohjelmasta vuonna 2019. Hänen taianomaisessa säveltaiteessaan klassinen ja kokeellinen musiikki yhdistyvät latinalaisamerikkalaiseen perinnemusiikkiin, ja innovatiiviset ja perkussiiviset soittotekniikat sulautuvat perinteisempään harpun soittoon. Castrillón tunnetaan myös lahjakkaana improvisoijana.  

Helmikuussa julkaistu tuore YouTube-video Lo efiméro (suom. Lyhytaikainen) on kuin nopea väläys ajasta ja paikasta, jossa kaikki on paremmin. Teoksessa soi Natalia Castrillónin harpun lisäksi hänen veljensä, myös Sibelius-Akatemiassa vaikuttavan Sergio Castrillónin maaginen sello.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s