Krimin helmat heilumaan

Opiskelija-aikoinani kauan sitten rauhanliike oli voimissaan. Minäkin osallistuin rauhanmarssille. Rauhaa marssittiin Mannerheimintieltä käsin kaukomaiden levottomille alueille. Nyt ovat rauhanmarssit ajankohtaisempia kuin koskaan ja kohdekaan ei ole kovin kaukana.
Mies on pitänyt kiinni Teboil-boikotista ja lähtenyt barrikaadeille Tehtaankadulle. Minä en matkusta Venäjälle vaan Tampereelle ukrainalaisia tukemaan. Opiskelijateinimme kaivoi kellarista esille mummon vanhan kriminturkin ja heiluttelee sen helmoja kunnes Krimillä palataan rauhanaikaan.
Nyt ei voi vain istua ja ihmetellä.
Rauha Ukrainaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s