Joulupukin apulaisia Tam-Silkillä

Jos et ole ehtinyt kirjoittaa joulupukille postia ja pelkäät, että toiveesi eivät ehdi Korvatunturille ennen joulua, niin miten voit varmistaa, että saat sitä mitä toivot etkä jotain komeron pohjalle hautautuvaa? Minusta varmin tapa on lähteä itse jouluostoksille ja hankkia sitä mitä tarvitsee, laittaa ostokset sen jälkeen kauniiseen pakettiin ja hämmästellä jouluna, kuinka pukki tiesi tuoda niin sopivia lahjoja.
Tätä periaatetta noudattaen hurautimme mökkimatkalla Kangasalle Tam-Silkin tehtaanmyymälään. Sieltä löytyi ahkeria joulupukin apulaisia, jotka ystävällisesti auttoivat meitä löytämään mitä tarvitsimme ja vähän vielä muutakin. Minun pussiini löytyi ihanan joulunpunainen merinovillainen alusvaatekerta ja miehelle samanlaiset mutta eriväriset housut. Kaikkea en voi kertoa, että on sitten jouluna jotain yllätystäkin.
Luulen, että aika moni muukin voi löytää hyviä pehmeitä paketteja Tam- Silkiltä. Rekeissä on myös kakkoslaatua halvemmalla. Tämä talvi on ollut kuulemma kiireinen, kun pakkaset ja lumi tulivat aikaisessa vaiheessa ja sitten ruvettiin ostamaan lämpimiä vaatteita. Minua ei kylmä pääse enää yllättämään, kun saan villakerrastot ylle. Ei ole enää montaa yötä jouluun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s