Joulukonsertissa Lain huuto ja Samuli Edelman

Lain huuto on vuonna 2009 perustettu juristien ja oikeustieteen opiskelijoiden kuoro. Taiteellisena johtajana on toiminut alusta saakka Paavo Hyökki. Kuoro on voittanut kansainvälisiä kilpailuja ja saanut erilaisia tunnustuksia niin kotimaassa kuin rajojen ulkopuolellakin.

Pääsin ensimmäistä kertaa kuulemaan kuoroa joulukonsertissa ja voin kyllä lämpimästi suositella sitä muillekin. Kuoro oli mukavan soinnikas ja monipuolinen. Noin viisikymmenhenkinen laulajakunta sai Uspenskin katedraalin holvit kaikumaan kauniisti. Ohjelmisto oli monipuolinen sekä sopivassa suhteessa tuttua ja tuntematonta. Kuoron luomaa lämmintä tunnelmaa täydensi Samuli Edelman säestäjänsä kanssa muutaman laulun voimin.

Uspenskissa ei tule käytyä turhan usein. Olikin mukava istua tuolissa ja katsella esiintyjien ohella kauniita ikoneja.
Glögit Uspenskin pihassa täydensivät mukavan illan.
Kuu kurkisteli pilven takaa kotiin lähtijöitä.
Joulua kohti ollaan menossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s