Lisää talviurheiluvälineitä

Lunta tulla tupruttaa koko ajan lisää. Niinpä sitä on kaivettu esiin taas uusia talviurheiluvälineitä luistinten ja suksien lisäksi. Meidän mökkitiellä kävi tänä talvena ensimmäistä kertaa auratraktori. Hyvin on nyt päästy mäet ylös. Vähän kävin leventelemässä pihassa kääntymispaikkaa lumikolalla ja -lapiolla. Paidan selkämys oli läpimärkä tämän talviurheilulajin jäljiltä. Oikein mukava on harrastaa hyötyliikuntaa. Pakkasta on nollan tietämillä, joten seuraava laji lienee lumilyhtyjen rakentelu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s