Uusi koti – Löylyä kiukaalle

Meidän uudessa kaupunkikodissa on pienen pieni sauna. Siivosin löylyhuoneen lattiasta kattoon. Lauteet on uusittu 2018 ja kaikki tuntui toimivalta ja siistiltä. Hyvä oli silti puunata paikat läpi. Samalla siivosin kylpyhuoneen kaapit ja lattiat. Vaatekomerotkin imuroin ja pyyhin kostealla. Ihan pakko oli tehdä siivousrupeaman jälkeen koekylpemiset.
Sauna ei kestänyt kauaa lämmitä. Harvian kiuas antoi hyvät löylyt. Kiuas on myös kauniin näköinen. Löylykauhaa ei vielä ollut, mutta mehukannulla saatiin viskottua vedet kiville. Saunan yksi seinä on ikkunaa ja se tekee mukavaa elävyyttä niin ettei tule koppihöperö olo. Saunan päälle haettiin naapurikaupasta oluet ja jäätelöt. Hetken huokasimme herkkujemme kanssa retkituoleilla. Tyytyväisin mielin marssimme siivoilun ja saunan jälkeen takaisin majapaikkaamme. Enää ei ole pitkää aikaa muuttolaatikoiden saapumiseen.

2 kommenttia artikkeliin ”Uusi koti – Löylyä kiukaalle

 1. Sanna 5.11.2021 / 19:04

  Paljon Onnea uuteen kotiin, kohta pääsette asettumaan pysyvään paikkaan. Sauna on ihana lisä kodissa.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 5.11.2021 / 19:31

   Kiitos Sanna toivotuksista. Juuri nyt tuntuu siltä että kun tämä muutto saadaan tehtyä niin sitten ei eväkään liikahda. Sen verran näitä muuttoja on ollut viimeisen vuoden sisällä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s