Uusi koti – Keittiön siivousta

Uuteen kotiin muuton valmistelut täytyy ehdottomasti alkaa keittiön siivouksesta. Ennen kuin muuttokuorma saapuu pihaan täytyy keittiön kaapit pyyhkiä vanhoista pölyistä. Ei auta vaikka entiset asukkaat olisivat kuinka siivonneet. Itse täytyy varmistaa jokainen nurkka.

Meidän uuden kodin keittiö on uusittu 2018. Kaapit ovat hyväkuntoiset ja helpot siistiä. Muutama hauska muisto on edellisiltä asukkailta jäänyt kaappiin.

Ensimmäistä kertaa meillä on sellaiset yläkaapit, joissa ei ole kahvoja ollenkaan. Hauska yksityiskohta oli kaappien päälle asetetut voipaperit. Ei jää rasvat ja pölyt kaappien päälle kun paperit voi aina tarpeen vaatiessa uusia. Minä en ole moista kikkaa keksinyt. Ehkä tämä tapa on tullut edellisten omistajien maailmanmatkoilta. He ovat asuneet pitkiä aikoja ulkomailla.
Erityisen iloinen olen uuden kodin kierrätyssysteemistä, jossa kaikelle kierrätettävälle on omat laatikot.
Keittiö on valmis vastaanottamaan kipot ja kapot. Saa nähdä, miten vanha pöytä ja tuolit mahtuvat uuteen paikkaan. Kaappeja on runsaasti ja laskutilaakin niin paljon, että harkitsen etätyöpisteen perustamista keittiöön.
Muutakin siivoamista riittää ennen muuttoa, mutta otetaan huone kerrallaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s