Avaimet uuteen kotiin

Muutimme uuteen kotiin vasta kuusi viikkoa sitten ja nyt valmistelemme jo seuraavaa muuttoa. Eipä ollut suunnitelmissa näin pian muuttaa, mutta mennään nyt kun ollaan meno päällä. Avaimet on saatu ja sähkösopimuskin muistettiin solmia, tosin vasta sitten, kun pimeän tultua huomasimme, että mikään valo ei pala.
Ensimmäisenä pääsi mukaan pari kukkasta. Lähtijät olivat jättäneet meille tärkeitä keittiövälineitä kuten kaulimen ja kattilankansitelineen. Kyllähän ne nyt tarvitaan joka kotiin. Sitten vain loppuja tavaroita pakkaamaan kun muuttolaatikot saapuvat taas kerran. Eivätköhän sitten muutot riitä hetkeksi aikaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s