Kirjat kiertoon

Vietimme ystävien kanssa rentoa koti-iltaa. Kenenkään ei tarvinnut kokkailla ja sulkeutua keittiöön, kun pitsat tilattiin kotiinkuljetuksella. Muutama pullo viiniä otettiin palan painikkeeksi. Kuulumiset vaihdettiin puolin ja toisin. Illan viimeinen numero oli kirjanvaihtotempaus. Kuinka hyvä idea on laittaa omat lukemat kirjat kiertoon muille lukijoille. Aina ei tarvitse ostaa kirjoja omaan hyllyyn tai jonottaa uutuuksia kirjastosta. Minulla on nyt luettavaa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kirjat kiertoon

  1. Jasmin 27.10.2021 / 19:50

    Saanko esittää postaustoiveen, olisi kiva jos tekisit sellainen kysymys-vastaus postauksen jossa vastaisit yleisimpiin tietoihin sinusta ja blogistasi, olisi kiva tutustua paremmin sekä sinuun että blogisi historiaan! ♥

    Raikasta syksyä!

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s