Kaikkien aikojen kortti

Museokorttiani on käytetty viimeksi 23.7.2020. Piipahdus Tarvaspäähän jäi ahkeran kulttuurinkuluttajan viimeiseksi museokäynniksi pitkään aikaan. Korttini on otettu käyttöön 15.7.2016. Neljän vuoden ajalta löytyy käyntikirjauksia 87. Tämä tarkoittaa yli kahtakymmentä Museokorttivierailua vuosittain.

Reilun vuoden korttini on pölyttynyt hyllyllä. Kuluneena kesänä aloittelin varovasti kulttuurinälän tyydyttämistä mm. Purnun kesänäyttelyssä, Mäntän kuvataideviikoilla ja Banksyn töiden parissa. Vihdoin päätin uskoa tulevaisuuteen ja maksoin myös Museokortin vuosimaksun.

Ihanalta tuntuu ajatella, että pitkän tauon jälkeen on taas aika museoille ja näyttelyille. Kun tästä saadaan koneistot rasvattua, niin blogi tulee taas täyttymään kulttuuririennoista, jotka haluan jakaa kanssasi. Museokortti on edullinen pääsylippu upeiden taiteilijoiden töiden äärelle. Museokortti on kaikkien aikojen kortti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s