Raflakahlaajat Stadissa

Keskustassa asuminen mahdollistaa raflakahlaamisen. Olemme miehen kanssa kierrelleet erilaisia uusia ja vanhoja tuttuja ravintoloita.
Piipahdimme naapurissa Kabukissa lounaalla. Se on ensimmäinen japanilainen ravintola, jossa olen ikinä käynyt. Silloin vierailu oli täynnä eksotiikkaa. Nyt vain hauskoja muistoja ja hyvää ruokaa.
Starterista vanhan Marian sairaalan alueelta löytyi myös erinomainen lounasmenu ja kansainvälistä seuraa. Piristävä piipahdus start up yrittäjien innokkaaseen ilmapiiriin.
Autotalon Factoryssä käytiin viikonloppupihveillä. Samasta talosta haettiin männä muinoin kauniin punainen Honda Jazz vuokralle ja posoteltiin tyttöporukalla Poriin Jazzeille. Oi niitäkin aikoja. Siitäkin on jo aikaa muutama vuosikymmen.
Goosen huippupastoista kirjoitinkin jo aiemmin, mutta kehun nyt tässä vielä, että poiketkaa ihmeessä.
Helsingissä on paljon hyviä ravintoloita. Jatkamme raflakahlausta piipahtaen meille uusiin ravintoloihin. Nyt se on helppoa, kun asuu keskustassa.

2 kommenttia artikkeliin ”Raflakahlaajat Stadissa

  1. Allu 26.9.2021 / 11:27

    Musta tuntuu, että Helsingissä on paljon enemmän (hyviä) ravintoloista kuin täällä meidän miljoonakaupungissa. Meillä suunnittelevat luokkakokousta, toivottavasti pääsen sinne käymään.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s