Stadin paras pastamesta – Goose

Kantakaupunkiin muutto on innostanut meitä tutustumaan uusiin ravintoloihin. Juhlistimme uutta kotia lähtemällä illalliselle naapurustoon. Kohteeksi valikoitui meille ennestään tuntematon Goose Eerikinkadulla.
Ulkopuolella oli melkein kymmenen hengen jono seitsemän maissa arki-iltana. Jono kuitenkin liikkui nopeasti ja ravintolan ulkopuolella olevilla tuoleilla pääsi lepuuttamaan jalkojaan. Vilttejä oli jätetty lämmikkeeksi.
Pian meidätkin tempaistiin sisään pirteällä otteella. Sisustus oli rennon retro.
Saimme mukavan ikkunapaikan. Yläkerrassa oli lisää tilaa ruokailijoille.
Goose on pastaravintola, joten tilaus oli sen mukainen. Valintamme mukainen kantarellipasta tuotiin eteemme ja voin vakuuttaa, että tarjolle tuli stadin paras pasta!
Lehtikaalimies Saku kumppaneineen oli hieronut kaaleihin sellaiset mausteet, että kantarellit pääsivät hienolla tavalla oikeuksiinsa. Parmesaani annoksen päällä oli kuin pilven hattara. Pasta oli tuoretta. Mäntyöljy mausti annoksen. Ruokaa oli sopivasti ja se maistui taivaalliselta. Seuraksi nautittu suositusvalkoviini oli nappivalinta.
Pakko oli maistaa omenaista jälkiruokasorbettiakin.
Hyvin maistui.
Goosen palvelu pelasi rennolla ja reippaalla otteella. Henkilökunta oli ilahduttavalla tavalla läsnä asiakkaille. Ruoka oli enemmän kuin herkullista. Ruokaraatimme valitsi Goosen Stadin parhaaksi pastamestaksi.
Kuka pistää paremmaksi? Ruokaraati jatkaa seikkailujaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s