Mökkiraksa – Terassin viimeistelyä

Vielä riittää mökkiraksalla maalarillekin puuhia. Terassin vanha katto on odottanut freesausta. Olen siirtänyt hommaa koko ajan eteenpäin. Milloin syynä on ollut lämpimät kelit, milloin jokin muu verruke.
Rasittavinta ja aikaa vievää on seinien, ikkunoiden ja lattian suojaus maaliroiskeilta. Tuulisella kelillä moinen ei meinaa onnistua ollenkaan, kun muovit eivät pysy paikoillaan. Nyt olivat olosuhteet riittävän kohdallaan, enkä keksinyt mitään tekosyitä homman lykkäämiseen.
Hain maalikaupasta varmuuden vuoksi vanhalle perusmaalille jatketta sekä katon maalaukseen tarkoitetun vinopensselin, siis sellaisen missä varsi on pienessä kulmassa suhteessa pensseliin. Niskoille ja selän päälle homma käy, mutta sisulla tuli valmista.
Nyt alkaa terassilla näyttää valmiilta, kun mies vielä mallaili lisää kaidepuita entisten lisäksi.
Pensselit voi laittaa veteen odottamaan seuraavaa kohdetta. Niitä kai mökillä riittää loputtomiin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s