Roudarina

Autollinen tavaroita Helsingistä Tampereelle opiskelijaboksiin, autollinen tavaroita mökiltä opiskelijaboksiin, viisi paria kenkiä kirpparille Käpylään, laatikollinen LP-levyjä jatkokäyttöön, auton kattoboksi tori. fi ostajalle, piiringin laatikot mökille, viisi paria bikineitä roskiin, samoin alusvaatteita, vanhempi teini lentokentältä Suomen visiitille, jne jne.
Viikonloppu on ollut yhtä roudarin elämään. Hyvin konkretisoituu se, että on muutosten aika.

2 kommenttia artikkeliin ”Roudarina

  1. Johanna Sillanpää 11.8.2021 / 11:31

    Hei Blyygi, huomasin blogissasi kuvan v. 2019, jossa esiintyy Helsingin Seudun Journalistien kuoro Fraasi Taiteiden yössä, https://blyygiblumsteri.com/2019/08/15/kuorojen-kierros-taiteiden-yossa/. Se on tosi kiva. Antaisitko luvan HSJ:lle käyttää kuvaasi yhdistyksen omassa sisäisessä sähk.jäsenkirjeessä, jossa ilmoitetaan kuoron syyskauden aloituksesta? Ja jos annat luvan, minkä tiedon toivot julkaistavaksi kuvasi yhteyteen? Voit vastata minulle myös sähköpostitse 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s