Voihan p***a

Viisi kaupunkilaisneitiä päätti viettää kesäisen viikon yhdessä mökkeillen ennen kuin maailma heidät erottaa ympäri Suomea opinnoilleen. Viikko alkoi jännittävästi, kun teinimme lähti ystävilleen kuskiksi uuden ajokorttinsa voimin. Perille päästiin ja mökkielämä saattoi alkaa. Saunaa lämmitettiin ja järvessä uintiin, kaloja savustettiin ja muutenkin nautittiin hyvästä ruuasta. Mutta mamma mia, mikä täällä piippaa hullunansa?!

Meidän uusien mökkiläisten osaaminen mökkiasioissa ei ole vielä aivan hioutunut huippuunsa. Emme kaikesta päätellen ole oikein osanneet arvioida lietekaivon tyhjennystiheyttä. Ehkä on vieraitakin ollut runsaasti ja korona-aika houkuttanut mökille etätöihin. Juu piippaa, piippaa, p***akaivo piippaa! Se on täysi.

Eivät oikein olleet neidit innokkaita ulkohuussin käyttäjiä. Suihkuunkin olisi pitänyt päästä ja tiskikone saada toimimaan. Melkein oli neideillä hätä kädessä. No, eihän sitä auttanut muu kuin ruveta salaman nopeudella tekemään jotain asian hyväksi ettei mökkiläisten mielet aivan mustu.

Tässä kesän nopeimman toiminnan palkinto, joka menee Pirkanmaan Jätehuollolle. Soitto ystävälliseen asiakaspalveluun ja seuraavana aamuna bajamaja oli tyhjennetty neitojen suureksi iloksi. Olisivat varmaan neidit rakentaneet kunniakujan lieteautolle sen saapuessa, jos olisivat olleet hereillä. Niin iloisia olivat sen tulosta. Tässä kuitenkin julkinen kiitos erinomaisesti toimivalle ja nopealle jätehuollolle. Pelastitte neitien kesäleirin 🙂 Siellä ne nyt saunovat onnellisena tuumaten toivon mukaan, että ei p***a juttu ollenkaan tämä mökkielämä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s