Hiukset vaihtoon

Koko kuuman kesän olen kärvistellyt vanhassa karvahatussani. Kampaajalla en ole käynyt koko korona-aikana. Kerran kahden vuoden aikana ystäväni saksasi hiusten pituudesta kymmenen senttiä pois, kun en meinannut selvitä kaiken hiusmäärän kanssa. Enkä selvinnytkään.
Hiukset kuivuivat ja värit kasvoivat pois. Useimmiten tukka oli tötteröllä päälaella. Aina en edes harjannut sitä. Takkutukka, pörröpää! Kesä vielä meni, mutta syksyn lähestyessä päätin, että nyt on puleerauksen paikka. Oma kampaajani on jäänyt eläkkeelle ja edessä oli kova pohdinta kenen käsiin uskallan kutrini laskea yli kahdenkymmenen vuoden kampaajasuhteen jälkeen.
Nettiä ja sosiaalista mediaa selaamalla löysin mökkipaikkakunnalta Hair Zonen. Omistaja Sirpa Ottman-Saura on kampaamon ainoa työntekijä. Hänen käsiinsä annoin hiukseni. Toiveeni olivat kiteytettynä, että lyhentää pitäisi ja väritkin saada. Sirpa otti vinkeistä vaarin ja upea tuli.
Hiukset lyhenivät reilusti.
Väri vaihtui uudeksi.
Sirpa antoi hyviä vinkkejä hiusten hoitoon ja laittamiseen. Kunpa nyt yhdenkin niistä saisi toteutettua.
Olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Sirpalla oli hyvä silmä suureenkin muutokseen ja taitoa sen toteuttamiseen. Aika kului leppoisasti rupatellessa. Sirpa kertoi kampaamon muutosta Tampereelta lähemmäs kotia ja samalla omista isoista elämänmuutoksistaan. Lämmin suositus, jos sinulta puuttuu kampaaja Pirkanmaalla. Jopa vähän kauempaa kannattaa ajella tämän Sirpan käsittelyyn Kampaamo- Parturi Hair Zoneen Orivedelle. Kiitos Sirpa kuvista!

4 kommenttia artikkeliin ”Hiukset vaihtoon

  1. missmaruzella 31.7.2021 / 11:48

    Ihana väri ja malli, ja sopiikin tosi hyvin! Uuden kampaajan löytäminen on joskus niin arpapeliä – onneksi olkoon kun löysit heti hyvän 🙂

    Tykkää

  2. Jaana 31.7.2021 / 12:31

    Vau! Kaunis muodonmuutos… 👍😊 Onnea uusista hiuksista!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s