Antiikkitorin löytöjä

Pieni Länkipohjan kylä Jämsässä on valittu Keski-Suomen Vuoden Kyläksi 2021. Länkipohjalaiset ovat aktiivisia järjestämään erilaisia tapahtumia. Kesälauantaisin kesätori elävöittää kylän raittia. Kesän odotettu tapahtuma on Antiikkitori, joka järjestettiin viime viikonloppuna.
Ihmisiä oli jo aamusta liikkeellä runsain joukoin. Tienvieret olivat täynnä autoja. Esiintymislavan ja myyntikojujen ympärillä kuhisi ihmisiä toisiaan tapaamassa. Harmillista kun myyjiä oli niin vähän. Ehkä kuuma ilma pelotti osan myyjistä varjoisempiin paikkoihin ja järvien äärelle.
Meidän seurueelle löytyi kuitenkin sopivia ostoskohteita. Minä sain täydennettyä mökin haarukka- ja veitsikokoelmia. Nuoriso iloitsi uusista kalastusvieheistä. Maukas mustikkapiirakka otettiin iltapäiväkahvin seuraksi. Kyläläisille mieluisinta taisi olla Turkka Malin laulut ja tuttujen näkeminen. Kaikille jotain.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s