Banksy Mäntässä

Banksy on maailman kuuluisin katutaiteilija. Toisaalta edelleenkään kukaan ei tiedä varmuudella hänen henkilöllisyyttään. Hän on kapinoitsija, jonka kaupallisuutta irvailevista teoksista maksetaan huippuhintoja.
Banksyn teoksia ilmestyy kuin tyhjästä outoihin paikkoihin. Niinhän katutaiteilijat toimivat.
Mäntän Serlachius museossa esitellään Banksyn taidetta laajassa ja mielenkiintoisessa näyttelyssä 10.10.2021 saakka.
Banksyn kuuluisimpia töitä esitellään valokuvin, videoteoksin, grafiikan lehtinä jne.
Banksy ottaa vahvasti kantaa ja haastaa katsojan pohtimaan maailman menoa.
Banksyn ajattelua kunnioittaen näyttelyyn ei ole pääsymaksua.
Tämä näyttely on ehdottomasti vierailun arvoinen. Vaikka näyttelyyn on vapaa pääsy, niin netin kautta tulee tehdä aikavaraus. Tosin esimerkiksi me menimme paikalle sunnuntaina iltapäivällä ilman aikavarausta ja pääsimme neljän hengen seurueella sisälle lyhyellä jonotuksella. Olemme tehneet varauksen elokuulle isommalle seurueelle ja silloin on tarkoitus katsoa myös muut Serlachiuksen näyttelyt. Banksyn taiteessa riittää katsottavaa useammallekin kerralle. Edellisen kerran pääsimme Banksyn taiteen äärelle pari vuotta sitten Amsterdamissa. Mäntän näyttely on ehdottoman laadukkaasti toteutettu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s