Maailman paras savusauna – Purnu

Maailman paras savusauna on Oriveden Purnussa. Tai se on ainakin minulle rakkain. Olen saunonut siellä vuosia enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Viime vuosi jäi väliin, kun koronan takia Purnun taidenäyttely oli suljettuna. Tänä kesänä pitkän odottelun jälkeen sauna on taas lämminnyt.

Savusaunan tuoksu leijaili sisääntuloportille saakka. Längelmävesi kimmelsi kirkkaana ja houkuttavana saunarannassa. Miten ihanalta tuntuivat saunan tutut pyöreät kivet jalkojen alle. Lauteilla huokaili monta saunatuttua edellisiltä kesiltä. Taivas laskeutui maan päälle, kun takamus laskeutui Purnun savusaunan lauteille. Ihanaa!

Pääsylipun hinnalla taidetta ja savusaunaa Oriveden Purnussa. Mutta varo, tähän elämykseen voi jäädä ikuisesti koukkuun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s