Villiviinin siirtäminen

Tänä keväänä heti kun maat sulivat kunnolla siirsin kaksi vanhaa villiviiniä mökkipihaan ranta-aitan seinustalle. Leikkasin villiviinit ennen siirtoa niin että oksiin jäi parinkymmenen sentin kasvustot. Tällaisina nysäpehkoina ne oli helppo siirtää. Toisen kasvin juuri vähän vaurioitui siirrossa ja minua jännitti, mikä on lopputulos.
Villiviinit näyttävät viihtyvän hyvin. Sain ne aikoinaan 2000-luvun vaihteessa työpaikkaa vaihtaessani vanhoilta työkavereilta. Yksi kolmesta kasvista kuoli vuosien varrella. Halusin ehdottomasti saada ne mukaan uuden mökin pihaan. Ne odottelevat nyt mahdollista pergolaa tai muuta rakennelmaa, jossa saa kasvaa vapaasti. Kovasti varoitellaan niiden tuhoavan talojen rakenteita jne. Mutta toistaiseksi ne saavat ilahduttaa kauniilla hirsiseinällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s