Kassijonossa

Marimekko ja Adidas julkaisivat toukokuussa yhteistyömallistonsa. Kuten arvata saattaa tarjolla oli urheiluhenkistä Marimekkotyyliä. Viime perjantaina 2.7 yhteistyön hedelmät laitettiin myyntiin sekä verkkokauppaan, että liikkeisiin. Hups, kuinkas kävikään? Verkkokaupan tuotteet myytiin hetkessä loppuun. Teinin haaveilema kassi meni tunnissa ja kaupan ovellekin muodostui mukava jono, kun innokkaat lähtivät ostoksille. Mutta niin vain kävi, että meillekin yksi kassi tuli. Teini pääsi sijoittamaan ylioppilaslahjarahojaan mieleiseensä kohteeseen. Ei hassumpi sijoitus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s