Paskat luontokuvat

Luontokuvien ottaminen ei ole helppoa oli sitten kysymyksessä liikkuva tai paikallaan oleva kohde. Juuri kun luulit saavasi hienon kuvan, niin lopputulos onkin pyrstö tai pyllistys. Vähintään tarkennus on jossain ihan muualla kuin pitäisi.

Olen nauranut aivan kippurassa Facebook ryhmässä Paskat luontokuvat. Siellä näkee näitä rakeisia kuvia, kun tarkennusta on yritetty liian kaukaa. Joskus hieno poseeraus on vain pieni kärpäsenkakka kuvassa. Kuvia katsoessa voi samaistua kuvaajien fiiliksiin varsin helposti. Kannustavaa kommentointia on kerta kaikkiaan hupaisa seurata. Joskus on aivan pakko itsekin kommentoida. Muutaman kuvankin olen lähettänyt palstalle.

Tässä minun paskat luontokuvani meriharakoista Helsingin Munkkiniemessä. Ei voi kun päivitellä että voi, voi… Mutta hieno oli nähdä meriharakoita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s