Omatoiminen laituri

Laiturimme on jälleen kerran osoittanut olevansa varsin reipas ja omatoiminen. Olemme alkukesästä tilanneet meille uuden laiturin, kun vanha ei oikein pysy ruodussa. Huokailimme, että millähän se vanha laituri väännetään pois uuden tieltä. Laituripa päätti oma-alotteisesti auttaa hommassa. Kun etätyöläiset myrskyn jälkeen palasivat asemiinsa, niin laituri oli siirtynyt pois omalta paikaltaan. Myrsky on ollut ilmeisen tehokas, sillä muitakin paikanvaihtajia löytyi pihasta. Löhötuoli oli hypännyt terassilta alas. Arvasin kyllä, että mökillä on ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun puhelimeen tuli vähän väliä ilmoitus katkenneesta sähköstä. Onneksi ei pahempia tappioita ole löytynyt.

2 kommenttia artikkeliin ”Omatoiminen laituri

  1. Jaana 17.6.2021 / 21:58

    Meillä on niin korkealla vesi, että vasta ensi viikolla laitetaan laituri paikoilleen. Hyvä, että vanha ei karannut kokonaan uusiin maisemiin! (…vai olisiko ollut sittenkin hyvä juttu?)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s