Ylioppilasjuhlintaa kaksi viikkoa

Ylioppilaamme aloitti juhliinsa valmistautumisen hyvissä ajoin. Mekko löytyi pienen etsinnän jälkeen.
Hauska sitruunamekko antoi teeman koko kaksiviikkoiselle ylioppilaan juhlinnalle.
Olimme päättäneet viettää juhlia tavalla tai toisella. Penkkarit ja muut huvitukset jäivät abiturienteilta väliin. Siksi päätimme, että ylppärit ainakin juhlitaan.
Varsinaisena ylioppilasjuhlapäivänä meillä oli vieraita aamusta iltaan. Ensimmäisten vieraiden kanssa seurasimme striimattua juhlaa ja ylioppilaamme puhetta koululta. Parin tunnin välein vierailijat kotonamme vaihtuivat. Pienten ryhmien kanssa oli leppoisaa seurustella. Kaikkien kanssa ehti rupattelemaan.
Ravintola Saurahuoneen herkulliset suolaiset sapakset muikku- ja vegaanitäytteillä sekä teeman mukaiset kakut pitivät vieraat tyytyväisinä. Jääkaapista löytyi riittävästi täydennettävää iltaan asti. Ylioppilas lähti jo omille jatkoilleen kavereidensa kanssa, kun me vielä jatkoimme kotisohvalla viimeisten vieraiden kanssa.
Onnittelijoita kävi päivän mittaan melkein neljäkymmentä henkeä… koronarajoitukset huomioiden.
Viikon päästä nostettiin lippu salkoon mökillä ja jatkettiin juhlintaa Maivian pitojen hirvikeiton äärellä. Lisää mummuja ja serkkuja perheineen saapui paikalle.
Teeman mukaisesti jatkettiin keltaisella edelleen. Valkosuklaa-raparperikakun seurana maistelimme suosittua alkoholitonta raparperikuohua. Sitä piti etsiä Helsingistä saakka, että saatiin maistille.
Onnea ihanalle ylioppilaalle! Kuvan ylioppilaasta otti Roope Nikkinen.

3 kommenttia artikkeliin ”Ylioppilasjuhlintaa kaksi viikkoa

  1. Allu 13.6.2021 / 11:39

    Samaan tyyliin juhlittiin meidän tuttavien tytärtä myös, vähän korvauksena kaikesta mikä koronan takia jäi kokematta. Meillä ei tarvitse mennä niin pitkälle etsimään raparperikuohuvaa. Rhabarberschorle eli vichy raparperimehun kanssa tuli joskus 10v muotijuomaksi ihan joka kapakkaankin eli jos ei juo alkoholia, niin sitä, ennen juotiin Apfelschorle.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s