Juhlakoristeluja

Hankin keväällä Luontovakasta ihania pajusarvia. Olen käyttänyt niitä kesäjuhlien koristeluissa.
Pajusarven sisään saa mukavasti pujotettua oksia tai kukkia koristeeksi. Pajusarvet ovat kauniita ihan sellaisenaankin. Pari suurempaa sarvea on löytänyt paikkansa mökin ulko-oven vierestä. Siinä ne toivottavat tulijat tervetulleiksi.
Pienemmät sarvet laitoin juhlapöytään. Sarven sisälle laitettu sireeninoksa jaksaa juhlia muutaman tunnin ilman vettäkin. Jos esim. leukkokukista on jäänyt muovisia vesituppiloita, niin niillä voi pidentää kukkien tuoreutta. Pystyssä oleviin sarviin saa piilotettua pienen lasipurkin vesimaljakoksi.
Ruokapöytään on haastava löytää tarpeeksi matalia kukka-asetelmia. Monesti maljakko on ikävästi keskustelijoiden välissä. Kun laittaa pöytään matalia pajusarvia kukkineen niin tällaista ongelmaa ei tule.
Mukavia kesäjuhlia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s