Juhlava päätöskonsertti

Latvialainen ystävämme laulaja Ieva Melane piti upean maisteriopintojensa päätöskonsertin Tallinnassa. Ieva on suuntautunut keskiaikaisen – ja barokkimusiikin esittämiseen. Orkesteri säesti hänen esitystään. Ieva valmistui parhain mahdollisin arvosanoin.
Olimme iloisia kutsusta osallistua hänen konserttiinsa. Me juhlistimme konserttia sampppanjalla ja suklaalla kuorrutetuilla mansikoilla. Olisimme niin mielellämme olleet paikan päällä, mutta tällä kertaa meidän juhlapaikka oli striimauksen päässä Tallinnasta.
Toivottavasti pian kuulemme taas livekonsertteja paikan päällä.

2 kommenttia artikkeliin ”Juhlava päätöskonsertti

 1. Jaana 24.5.2021 / 20:16

  Vau, ihanaa! Konsertteja me kaikki kaipaamme. Mietiskelemme täällä, miten käy Kuhmon Kamarimusiikin. Menisimme niin mielellämme sinne taas viikoksi, kuten tavallisina kesinä oli tapana. Viime kesä jäi tietenkin väliin. Liput on hankittu. Katsotaan, katsotaan ja toivotaan!

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 24.5.2021 / 20:59

   Pidetään peukut pystyssä, että päästään takaidin elävään kulttuurielämään. Kyllä sitä on kaivattu!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s