Tärkeitä mökkipuuhia

Kun lämpöä pukkaa yli 20 astetta, niin tulee kiire miettiä, mitä tärkeitä mökkipuuhia pitää tehdä kesän edistämiseksi. En keksinyt mitään tärkeämpää kuin rouvan pienen sementtitehtaan muottien puhdistus. Koskaanhan ei tiedä, milloin iskee armoton sementtipuuhasteluhinku. Silloin on syytä muottien olla toimintavalmiudessa. En tiedä muutanko jonain toisena keväänä töiden tärkeysjärjestystä. Mehän olemme vielä niin tuoreita mökkiläisiä, että ehkä tämä mökkielämän tärkeily ei vielä ole meille näyttänyt koko kuvaansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s