Mökkiraksa – Hobittilan putkihommat

Tilasimme putkimiehen, kun kyllästyimme katselemaan edellisen mökkirakentajan rakentamaa sekasotkuista putkiviidakkoa. Viemäriputkia oli laitettu sinne tänne niin että mökin alla oleva tila oli kuin putkilabyrintti.
Puolen päivän homma oli siirrellä putket seinille ja pois tieltä. Nyt tilaa tuli niin paljon, että saadaan yksi paikka puolilämpimälle varastolle. Lattia pitää siistiä ja hyllyt asentaa, niin sitten näyttää paremmalle. Varastossa mahtuu juuri meikäläisen pituinen seisomaan suorana, mutta oviaukko on matala ja siksi annoimme varastolle nimet Hobittila eli Hobittien tila. Pienet tyypit kyllä mahtuvat ovesta sisään.
Vanhat putket kelpasivat Facebookin roskalavaryhmän kautta kiertoon. Eipä tarvitse niitä kiikuttaa jäteasemalle.
Putkimies asensi samalla reissulla käytettynä löytyneen tiskikoneen. Eiköhän tuo aikansa pelitä, kun takuukin on vielä voimassa. Olen iloinen, kun ei tarvitse enää tiskata käsin. Se ei ole lempipuuhaani. Kyllä meidän nyt kelpaa!

2 kommenttia artikkeliin ”Mökkiraksa – Hobittilan putkihommat

 1. Tiina 10.6.2021 / 07:22

  Ette tainneet ottaa kuvaa tilanteesta ennen putkimiehen käyntiä? Me ostimme Vaasasta asunnon vähän aikaa sitten ja olemme myös ihmetelleet putkien labyrinttiä. Täytyisi varmaan meidänkin pyytää putkimies paikalle jos saisimme lisää tilaa alakertaan.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 10.6.2021 / 10:39

   Tiina, ei ole kuvaa mutta voin kertoa että koko tila oli täynnä putkia. Varsinkin tilan keskellä oli varsinainen putkiristeys. Nyt on saatu monta hyllyä tavaroille, kun putket on seinustoilla. Kyllä kannatti uudelleen järjestely.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s