Koronarokotus

Koronarokotusjono eteni kuin juna. Muutamaan kertaan piti esittää Kela-kortti kuin pääsylippuna seuraavalle etapille. Pienessä erillisessä Messukeskuksen halliin rakennetussa rokotuskopissa kerrattiin rokotuksen mahdolliset sivuvaikutukset. Sitten tuikattiin piikki käsivarteen ja kehotettiin siirtymään odotussaliin vartiksi istuskelemaan mahdollisten allergisten oireiden varalta. Seuraava rokotuskerta tuli myös sovittua heinäkuun lopulle. Ulosheittäjä toivotteli hyvää kevään jatkoa ja totesi, että kesällä nähdään.

Piikkikammoiselle tällä reissulla hankalinta oli henkinen valmentautuminen. Jännitys kuitenkin helpotti hauskojen rokottajarouvien seurassa. Harmittelivat, kun eivät voineet tarjota tarraa tai kiiltokuvaa hyvin sujuneesta käynnistä. Lupasin hankkia itselleni suklaata palkinnoksi.

En ole käynyt influenssarokotuksissa. Kymmenen vuotta sitten otin sellaisen ja ikinä en ole sairastellut niin paljon kuin tuona vuonna. Koronarokotteen päätin kuitenkin ottaa. Toivottavasti siitä on hyötyä enemmän kuin haittaa. Muutaman tunnin kokemuksella voin sanoa, että väsyttää armottomasti. Ehkä jännitys laukesi tai sitten aineet alkavat vaikuttaa. Kauniita päiväunia!

2 kommenttia artikkeliin ”Koronarokotus

  1. Jaana 28.4.2021 / 23:16

    Onneksi olkoon! Minun vuoroni on ensi viikolla.

    Olen ottanut jo parikymmentä vuotta influenssarokotuksen joka vuosi sen jälkeen, kun sairastin itse taudin kerran: 40-asteen kuume viikon ja olo kuin pieksetty! Luulin, että henki lähtee… Ensimmäisenä rokotusvuonna kävi samoin kuin sinulla, sen jälkeen ei mitään neg. tuntemuksia. Suosittelen lämpimästi rokotusta tässäkin asiassa. Itse tauti on kamala!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s