Veneilyä

Nyt kai voimme kutsua itseämme oikeiksi mökkiläisiksi, kun saimme rantaan soutuveneen. Vene löytyi Facebookin kierrätyspalstalta edulliseen hintaan. Airot piti kuitenkin hankkia ja niihin kiinnittää hankaimet. Pientä fiksausta joudutaan vielä tekemään penkkien kanssa, mutta vene pysyy pinnalla ja airot ovat ainakin uudet. Pääsimme viikonloppuvieraamme kanssa testaamaan venettä vesille. Mökkipipot pistettiin päähän ja ei muuta kuin vesille.
Vielä löytyi vähän jäätäkin ihmeteltäväksi, mutta muuten järvi oli vapautunut talvisista kahleistaan. Aamulla käytiin koko porukka uimassakin. Soutuveneen kanssa on helppo lähteä vaikka kalaan. Tänä viikonloppuna on näkynyt jo saarelle suuntaavia mökkiläisiä veneineen. Veneilykausi voidaan julistaa alkaneeksi myös meidän osalta. Se on juhlan paikka!

2 kommenttia artikkeliin ”Veneilyä

 1. Satu 27.4.2021 / 09:39

  Ihana souturetki teillä ollut! Itsekin ajattelin viikonloppuna mennä laittamaan mökillä veneet vesille täällä Turun saaristossa. Tosin Honda moottoriveneen perämoottorissa oli syksyllä pientä vikaa, se pitää varmaan käyttää huollossa. Kiva, että teidän vene löytyi kätevästi facebookin kautta.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 27.4.2021 / 17:57

   Mekin haaveillaan sähkömoottorista sitten joskus, mutta nyt riittävät airot. Kuntoilu tulee hoidettua samalla kerralla. Kajakit pääsivät vesille jo jäiden aikaan, kun kaislikon reunat alkoivat sulaa. Kiire oli vesille.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s