Äitienpäivälahja

Olen saanut vuosien varrella mielenkiintoisia äitienpäivälahjoja. Yhtenä vuonna sain komeita kattiloita, vink, vink… Toisena vuonna tuli sievä mustaruutipistooli punaisella sametilla verhotussa säilytyslaatikossa. Ihania kortteja valokuvineen on tullut päiväkodista tai koulusta tuliaisina.

Nyt sain äitienpäivälahjan jo hieman etukäteen. Mitä muuta voi toivoa onnellinen raksalla pakertaja kuin uusia työkaluja. Toiveeni on kuultu ja nyt saavat pihapusikot pelätä tulevaisuutensa puolesta. Minulla on uusi saha!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s