Uusi kuski

Minä olen kotimaan ajossa yleensä meidän perheen kuski. Niin on ollut aina. Olen joutunut työn takia ajamaan paljon ja se on minulle vaivatonta. Sitäpaitsi olen aika hirveä apukuski, kun kommentoin helposti kuskin valintoja. Perherauhan takia on parempi, että minä ajan ja muut pitävät lystiä.

Nyt saimme perheeseen uuden kuskin, kun abiturientti ajoi ajokortin kirjoitusten jälkeen paremman puuhan puutteessa. Muutaman päivän aikana kortin saatuaan hän on ehtinyt jo harjoitella neljällä eri autolla. Rohkeasti hän lähti liikenteeseen, vaikka ajokorttiin liittyi vain viisi ajokertaa oikeassa liikenteessä. Loput harjoitukset tehtiin simulaattorilla.

Teiniä ei ole juuri saanut seuraksi mökille, mutta nyt hän päätti harjoitella maantieajoa ja niinpä minä siirryin takapenkille. Sainpa kerrankin katsella maisemia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s