Vohveliraudan käyttöohjeet

Kokkausrintamalla tapahtui kammottava takaisku. Toistakymmentä vuotta ahkerassa käytössä ollut tuplavohvelipannu karkasi käsistäni heittäen pari volttia suorin vartaloin ilmassa ja mätkähtäen pitkin pituuttaan lattialle. Ruuvit sinkoilivat eri ilmansuuntiin ja muovikulmat mäjähtivät palasina matolle. Kaikki tämä tapahtui vielä pääsiäisen pyhinä, kun oikein oltiin vohveleiden tarpeessa. Ei auttanut muu kuin lähteä uuden vohveliraudan hankintaan. Onneksi sellainen löytyi lähihalpiskaupasta.
Päätin kerrankin lukea käyttöohjeet ennen masiinan käyttöön ottoa. Ja voihan Pyhä Pietari! Mitä sanotte ohjeesta numero 22? ”Jos käytät tarttumattomalla pinnoitteella varustettuja tuotteita, varmista, ettei samassa huoneessa ole lintuja, ja että huone saadaan suljettua ja siellä on hyvä ilmanvaihto.”

Jos joku ei osaa selittää, mitä tekemistä linnuilla on vohvelirautojen kanssa, niin sitten päättelen, että ohjeiden kirjoittaja on vain halunnut testata, että luetaanko nämä ohjeet loppuun saakka.

Toistaiseksi kuuntelen hyvillä mielin keväistä linnunlaulua ja syön maukkaita vohveleita pelkäämättä sitä livahtaako joku lintuketale samaan huoneeseen kanssani, kun olen paistohommissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s