Korona-ajan kotijumppaa

Olen useamman kerran viikossa liittynyt virtuaaliseen MyBnB ryhmään netin kautta Facebookissa. Siellä on tarjolla erilaisia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä ryhmiä, joihin voi vapaasti mielihalujensa mukaan osallistua. Enimmäkseen olen venytellyt joogan tahtiin ja tehnyt pilates harjoituksia.

Nyt tein uuden aluevaltauksen. Pyyhin vanhasta kahvakuulasta pölyt pois ja antauduin kahvakuulajumppaan. Tai tarkemmin sanottuna minun oli tarkoitus kahvakuulata ahkerasti vetäjän johdolla. Todellisuudessa kävi kuitenkin niin, että sarjat olivat hiukkasen liian haastavia ja nopeita minulle. Niinpä sitten vaivihkaa otin tyynyn lattialle, pötkähdin pitkäkseni ja seurailin millaisia liikkeitä ohjataan. Keksin vähän omia versioita ja pidin omalla tahdilla myös sopivasti taukoja. No, yhtä kaikki. Liikuttua tuli ja kroppa tykkäsi. Tämä on sitä korona-ajan kotijumppaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s