Abin eväät

Syksyn kirjoitukset ovat alkaneet. Abiturientin reppua täytettiin aamulla eväillä. Koulultakin saatiin muonatäydennystä. Kuuden tunnin äidinkielen kirjoituksiin eväät riittivät kuulemma oikein hyvin. Ylioppilaskokelas analysoi eduskunnan puheenvuoron vaikuttamiskeinoja ja löysi mielestään sopivasti kirjoitettavaa.

Abiturienteillä oli koululla riemullinen jälleennäkeminen, sillä pääkaupunkiseudulla viimeisen vuoden aikana ei koululla ole turhaan oleskeltu. Vanhojen tanssit saatiin pidettyä lukion toisena vuonna ja sitten kohta alkoivatkin poikkeusajat. Hattua nostan tälle koronanuorisolle, kun jaksavat pinnistää läpi tästäkin ajasta. Loppuviikosta koitokset jatkuvat niin abeilla kuin huoltajilla. Mitähän sitä keksitään evääksi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s