Lucinda Riley – Seitsemän sisarta

Lucinda Rileyn ensimmäinen Seitsemän sisarta- sarjan kirja ilmestyi vuonna 2014. Kirjassa pääosan saa sisaruksista vanhin eli Maia, joka lähtee isänsä kuoleman jälkeen etsimään juuriaan Brasiliasta. Lämpö ja samban syke hehkuvan kirjan sivuilta. Muihin tähän saakka lukemiini sarjan kirjoihin verrattuna juoni on sopivan maltillinen. Kirjassa on enemmän romantiikkaa kuin jännitystä.
En yhtään ihmettele, että Rileyn kirjat ovat nousseet huippusuosioon ympäri maailman. Kirjat nivoutuvat toisiinsa ja täydentävät hienolla tavalla toisiaan. Juoni on iso kudelma johon jää koukkuun. Minulla on vielä lukematta Auringon sisar niminen kirja, joka on sarjan uusin. Keväällä pitäisi ilmestyä sarjan viimeisin kirja, jossa etsitään puuttuvaa seitsemättä sisarta.

2 kommenttia artikkeliin ”Lucinda Riley – Seitsemän sisarta

 1. Paula Salomaa 9.3.2021 / 20:19

  Hei vaan täältä vastarannalta, samassa koukussa ollaan. Sain juuri loppuun Helmen sisaren ja olen aloittelemassa Kuun sisarta. Tarinoihin on sopivasti sidottu todellista historiaa ja kartalta on katsottava paikat, viimeksi juuri Broome ja Alice Springs. Olen ostanut kirjat pokkareina ja aion siirtää ne seuraavaksi tyttäremme mökkikirjahyllyyn lomalukemisiksi. Tiedän pari muutakin naapuria, jotka ”urakoivat” näitä jättiläisiä.
  Iltaterveisin!

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 9.3.2021 / 21:22

   Paula, onpa mukava tietää miksi teilläkin valo palaa iltamyöhään. Meillä palaa lukuvalo välillä yön läpi, kun en saa lopetettua kesken lukemista. Nyt on odottamassa takan reunalla Auringon sisarta 900 sivua. En tiedä koska uskallan siihen tarttua. Voidaan varmaan perusta Riley kerho ja mennä keväällä kirjakaupan oven taakse jonottamaan, kun viimeinenkin kirja julkaistaan…jos korona suo.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s