Lucinda Riley – Myrskyn sisar

Lucinda Riley on kirjoittanut Myrskyn sisar kirjansa vuonna 2015. Se oli Seitsemän sisarta -sarjan toinen kirja. Tämä oli minulle sarjan neljäs kirja, jonka olen lukenut. Sivuja oli edelleen mahtavat yli 700, joten lukemista riitti. Kirja oli ehdottomasti sarjan parhaimmasta päästä.
Kahden eri aikakauden tarinat liikkuivat Norjassa, jonne Ally lähti selvittämään omia juuriaan. Tarinassa oli paljon surullisiakin elementtejä. Pidin siitä kuitenkin enemmän kuin esimerkiksi Kuun sisaresta. Nyt juonen kehittely oli maltillisempaa, eikä seurannut kaikkia mahdollisia polkuja edestakaisin. Tunnettujen norjalaisten säveltäjien ja runoilijoiden sekä muiden taiteilijoiden punominen juoneen mukaan oli mielestäni hauska elementti.
Kun kelit vähän huononevat niin tartun taas seuraavaan Rileyn kirjaan. Ulkoilu houkuttaa enemmän kuin lukeminen, kun aurinko paistaa niin kauniisti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s