Hankikantosilla järven jäällä

Yöllä oli pari astetta pakkasta. Pistin vaatteet vauhdilla päälle ja lähdin heti aamusta testaamaan onko järven jäällä hankikantosia. Kun oikein varovasti henkeä pidätellen hipsutteli eteenpäin niin juuri ja juuri pysyi pinnalla.
Vanhat kelkkajäljet olivat tukevasti jäässä.
Paras vaihtoehto hiihtoladulle oli lumen alle osittain hautautuneet kelkkajäljet. Siinä oli meno sujuvaa. Vähän vielä vaativat kypsymistä nämä perunapellot ennen kuin saadaan kunnon hankikantoset. Lumen pinnalla oli selvästi havaittavissa hiekkaerämaista tuulen mukana saapuneet pölyisemmät kohdat. Hassua, että tänne saakka ollaan saatu tuliaisia mistä lie matkojen takaa Saharasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s