Lucinda Riley – Kuun sisar

Viikonloppuyönä luin jo kolmannen Lucinda Rileyn kirjan. Tällä kertaa oli vuorossa Kuun sisar. Tämä on yksi osa Seitsemän sisarta kirjasarjasta. Sivuja kirjassa oli taas kunnioitettavat reilu 700. Kyllä siinä aamuun meni ennen kuin kirja oli luettu. Joutuisaa ja helppoa luettavaa oli tarjolla. Vähän tuli kyllä fiilis, että sadat sivut tarjoavat liian paljon mahdollisuuksia kikkailla juonen kanssa. Tuttuun tapaan seikkailtiin eri vuosisadoilla etsimässä omia juuria. Tällä kertaa tapahtumapaikat olivat Skotlannin metsästysmailla ja Espanjan romaniyhteisössä. Selvännäkijät muovasivat tulevaisuutta ja romantiikka kukki Hertta-sarjan tyyliin. Odottelen saavani käsiin Rileyn kirjoittamat ensimmäiset tämän sarjan kirjat. Voisi vähän tehdä laatuvertailua, ollaanko menty parempaan vai pahempaan suuntaan. Viihdyttäviä kirjoja nämä ovat toki, mutta jääpä nähtäväksi jaksanko lukea kaikki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s