Retkiluistellen Suvisaaristossa

Tämän vuoden ensimmäiset luistelukilometrit on potkittu vauhtiin meren jäällä Espoon Suvisaaristossa. Sieltä löytyi retkiluistelurataa monen kilometrin edestä.
Koronarajoituksista johtuen ohjatut retkiluisteluryhmät on pidetty pieninä ja niille on ollut kovasti tunkua. Minä en ole onnistunut tänä talvena mahtumaan yhdellekään retkelle. Villinä ja vapaana pitkin avaraa jäämaisemaa en ole päässyt skrinnareiden kanssa kiitämään viime vuonnakaan, kun aika meni viikonloppuisin raksalla. Yksin ei retkelle voi turvallisesti lähteä. Korvikkeeksi käy radalla luistelu. Hokkaripoikien perässä painatin Suvisaariston ensimmäisen viiden kilometrin lenkin Hanikan rannasta startaten.
Seuraavalla kierroksella käännyin Pentalan kärkeä kohti vievälle reitille.
Suunta oli sinne, missä aurinko paistoi.
Olin niin onnellinen päästessäni katselemaan horisonttiin Storaisarnin ja Lillaisarnin välistä. Vielä kun olisi päässyt vähän pidemmälle, sillä siellä alkoi kunnon sileä baana. Mutta tulipa nyt mittariin kuitenkin 15 onnellista luistelukilometriä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s