Alennusmyynnistä verhoja

Kävin marraskuisella Tampereen vierailulla hypistelemässä Finlaysonin myymälän kankaita. Etsin sopivia verhoja mökille. Vuosi 2020 oli Finlaysonin 200-vuotis juhlavuosi. Sen kunniaksi kankaiden suunnittelussa oli haettu vaikutteita 1970-luvun rohkeista kuvioista sekä ilmaisullisesti voimakkaista ja suurista kuoseista. Tämä sopi hyvin meidän retromökin tunnelmaan. Iskin silmäni erityisesti Mirja Tissarin Annukka-kankaisiin.
Onneksi maltoin odotella vuoden vaihteen alennusmyynnit, sillä nämä ihanat verhot sai kaupasta varsin mukavilla alennuksilla. Halusin makuuhuoneen verhojen lisäksi samanlaiset satiinipussilakanat. Alennukset olivat 40-60% alkuperäishinnoista.
Nyt on makuuhuone niin Annukkaa, niin Annukkaa. Värivaihtoehtoja oli, mutta minusta meidän makuuhuoneeseen oli sopivin tämä valko-kulta yhdistelmä.
Hyvin on nukuttanut uusissa satiinilakanoissa. Kukkakuosien alla voi vaikka haaveilla tulevasta kesästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s