Lomat on lomailtu

Kahden viikon lomat on nyt lomailtu. Rästissä taisi olla syksyltä jonkin verran univelkoja, sillä unta riitti melkein joka yölle 10 tuntia. Ennen joulua keskityin mökillä sisustushommiin ja ruuan hankintaan, kun muu väki ei ollut vielä paikalla. Ripustelin verhoja, siivosin paikkoja ja petasin joululakanoita. Nautimme pyhinä lähimpien seurasta niin kuin suunnittelimme. Ruokaa ja juomaa riitti, joko omaa tekemää tai muiden laittamaa. Huushollia ja kuusia koristeltiin yhdessä juhlavaksi. Sauna lämpesi useana päivänä ja siihen kuului tietysti vihdontaa ja pulahdus kylmiin vesiin.
Melontaa pääsi harrastamaan vielä joulukuun loppuun saakka, mutta nyt on kajakit laitettu talviteloille. Risusavottaa saatiin ahertaa välipäivinä, kuten myös kirjoja ja musiikkia viihdykkeeksi. Lumisen kauniit maisemat houkuttivat muutenkin ulkoiluun.
Kyllä ihminen on lomansa ansainnut, ihanaa oli!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s