Joulusaunaa ja avantouintia

Löysin joulusaunaan tuoksuvat vihdat myyjäisistä. Tärkeämpää kuin vihtominen oli se, että löylyveteen saatiin ihania kesän koivutuoksuja. Rantasauna lämpesi koko illan ja saunojia riitti monessa vuorossa.

Uimarit aloittivat lystinpidon jo päivän näöllä ilman saunaa. Kynttiläpolkua pitkin näkivät illan viimeisetkin uimarit tiensä saunasta laiturin nokkaan. Avantoa ei tarvinnut hakata jäähän. Rannassa oli kuitenkin sen verran jään reunaa, että saatoimme kutsua kastautumista avantouinniksi. Ensikertalaisia avannonvalloittajiakin oli mukana vihkiytymässä tämän hienon harrastuksen saloihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s