Vuosikertaglögiä 2020

Maistelimme Hans Välimäen alkoholitonta vuosikertaglögiä 2020. Täytyy sanoa, että ei hassumpaa! Glögi ei ole ihan perinteisen makuinen. Reseptiin on istutettu seljankukkaa, raparperia ja vadelmia. Jos haluat erilaista glögiä niin testiryhmämme suosittelee tätä. Sopii myös niille, jotka eivät yleensä ole glögin ystäviä.

” Kun talvella pimeyden keskellä muistelee kesää, kesämökkiä ja vihantia maisemia, muistan ensimmäisenä alkukesän kukkivan puutarhan tuoksuineen. Eri väriset kukat, voimakkaan vihreä nurmikko ja siniseltä taivaalta helpottava aurinko toimivat innoittajina tämän vuoden vaaleammassa glögissä. Vaaleanpunainen unelma, joka palauttaa kesämuistot parhaimmillaan juotavassa muodossa.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s